Byggvaror och expertis för de komplexa projekten.

Återförsäljare och experter på kostnads­beräkning av byggvaror och produktion av specialsnickerier till byggentreprenörer.

Projekt

Referenser från tidigare arbeten

Projekt

Söderhöjdens kulturhus, Järfälla.

Projekt: Ombyggnad av befintlig lokal till ett kultur- och aktivitetshus i Söderhöjden, Järfälla. Vår kund: TL Bygg AB.

Uppdrag: Leverans av kök, cafémiljöer, pentryn, ateljébänkar och kaffestationer, inklusive alla snickerier.

Lösning: Utmaningen här var att anpassa både snickerier och de rostfria bänkskivorna efter lokalens alla pelare och arkitektens formgivning. Stora mallar tillverkades på plats för att tillverkningen i fabriken skulle bli korrekt.

Modernt kök rostfri bänkskiva

Projekt

Campus Konradsberg, Stockholm.

Projekt: Om- och nybyggnad samt inredning av bibliotek, aula, restaurang, undervisnings­ och kontorslokaler. Vår kund: JMW Bygg AB.

Uppdrag: Leverans av innerdörrar och skåpinredning.

Lösning: Innerdörrar från Daloc, många i olika specialutföranden. Vår kund JMW monterade dörrarna. Skåpinredningen är anpassad till labbmiljö från Careco som även utförde montering på plats.

Byggnad i solen

Projekt

Nybyggnation kv. Fjärilen, Uppsala.

Projekt: Nybyggnation av hyresrätter, 145 lägenheter. Vår kund: Wallenstam AB.

Uppdrag: Leverans och montage av stenbänkskivor till alla kök.

Lösning: Utmaningen här är att projektet pågår i sex månader. Vi står för mallning på plats, leverans av färdiga bänkskivor från Jetstone, samt montage i alla kök.

Vitt kök under byggnation

"Stockholms Byggprodukter gör helt enkelt vardagen lite enklare för oss!"

"Jag har samarbetat med Stockholms Byggprodukter i flera år. De är ofta vår produktleverantör för bland annat pentryn och kök, vitvaror och dörrar, både rena standardprodukter, men även specialsnickerier. Vi tjänar enormt med tid genom att ta hjälp med volymberäkningar, leverantörsval och förslag kring förbättringar och justeringar när det gäller produktval. De har bra koll på produktmarknaden och vet ofta om en produkt har försvunnit från marknaden och vilken ersättningsprodukt som passar.

Det är inte ovanligt att vi ber Stockholms Byggprodukter att vara med redan i ett tidigt stadium och föreslå olika materialval eller komma ut på plats och besikta en lokal där vi fått ett uppdrag men där det kanske bara finns en enklare skiss."

Christian Amnéus, Arbetschef Byggservice, JMW Bygg AB

Två medarbetare i uniform pratar.
Offert Telefon