Byggvaror och expertis för de komplexa projekten.

Återförsäljare och experter på kostnads­beräkning av byggvaror och produktion av specialsnickerier till byggentreprenörer.

Hur vi jobbar

Vårt arbetssätt

Såhär jobbar vi på Stockholms Byggmaterial

Här till höger ser du några exempel på byggprojekt där våra specialkunskaper kommit till användning. En unik hotellreception, ett omklädningsrum med låsbara skåp, en ovanlig innerdörr och vår kanske vanligaste produkt, kök och pentryn till företag.

Det är den här typen av utmaningar vi älskar att räkna på, att kanske komma med förslag på materialförbättringar och hjälpa till med frågor från era kunder.

Modern servicedisk med träpanel.
Ett omklädningsrum.
En trädörr med fönster.

Vår del i produktionen

Vår del i produktionen börjar när byggprocessen kommit en bit på vägen, vanligast är när arkitekten är klar och byggbolaget planerar själva produktionen. Vi erbjuder oss att mäta på plats för att säkra att ritning och verklig­ het stämmer på millimeternivå.

Komplexa specialproduktioner

Vid vissa komplexa specialproduktioner erbjuder vi att leverera montage på plats. Det är ibland det bästa sättet att garantera att det blir enligt beställarens önskemål.

Vi finns med hela vägen

Det går alltid att kontakta oss om det uppstår frågor om våra produkter vid montering. För det mesta har vi möjlighet att med kort varsel besöka byggarbetsplatsen och gå igenom installationen med montörer och byggledning.

Materialexpertis

Ofta kan det vara klokt att kontakta oss i frågor om materialval redan tidigt i projektplaneringen. Dels för att välja korrekt material för rätt miljö, dels för att undvika att välja onödigt dyra material. Vi kan ofta bedöma hur olika typer av material fungerar på olika platser. Vi kan för det mesta hitta ett liknande ersättningsmaterial. Även för exklusiva material kan det finnas alternativa material som skapar samma känsla till ett mycket lägre pris.

"Vi levererar innovation för att hjälpa konsumenten att förbättra sitt dagliga liv. Vi utvecklar och förbättrar smakupplevelser, klädvård och välbefinnande för ett bättre och mer hållbart liv världen över. Med unika svenska värden formar vi funktionella, enkla, rena linjer, innovativa produkter för sin tid."

– Electrolux Intuit

Electrolux logo
Offert Telefon