Byggvaror och expertis för de komplexa projekten.

Återförsäljare och experter på kostnads­beräkning av byggvaror och produktion av specialsnickerier till byggentreprenörer.

Om oss

Om oss

Kunniga inom olika pentry- och kökslösningar

Andra produktioner som vi har arbetat med i många år är fönster och glaspartier, trappor, golv, dörrar, vikväggar, förvaringslösningar och receptioner, ofta med olika typer av anpassningar.

Vi är inte enbart återförsäljare av några av branschens viktigaste varumärken utan samarbetar också med snickerier och andra hantverkare i hela Norden för att kunna erbjuda helhetslösningar vid komplexa byggen. Välkommen till Stockholm Byggprodukter – återförsäljare och expert inom bygginredning och specialsnickerier.

Köksinredning för industriell stil.

Från ritning till inredning

I varje stort byggprojekt finns det många detaljer som faller utanför ramen för standardprodukter. Det kan röra sig om pentry och kök, speciella kökssnickerier, trappor, räcken, glaspartier, dörrar, receptioner, förvaringslösningar och andra typer av inredningssnickeri.

Ritning vit av ett rum

Kittet mellan arkitektens vision och byggbolagens genomförande­process.

På Stockholms Byggprodukter har vi specialiserat oss på att vara kittet mellan arkitektens vision och byggbolagens genomförandeprocess. Med hjälp av våra ritprogram kan vi göra väldigt detaljerade kostnadskalkyler, där alla speciallösningar är beräknade. Ingen förfrågan är för stor för oss.

Fungerar som en återförsäljare

Vi är återförsäljare av flera ledande snickeri- och vitvarufabrikanter, exempelvis Marbodal, Electrolux, Siemens, Jetstone, Purus, Sonesson, Swedoor, Daloc, Franke, Intra och många fler.

Rum inredning

Ett nätverk av hantverkare

Vi har dessutom ett stort nätverk av hantverkare och snickerier i Norden, som hjälper oss att producera speciallösningar. Vårt nätverk består av allt från rena snickerier till smidesproducenter. Inte sällan är det en blandning av standardprodukter och speciallösningar som blir resultatet vid en offertförfrågan.

Offert Telefon