Byggvaror och expertis för de komplexa projekten.

Återförsäljare och experter på kostnads­beräkning av byggvaror och produktion av specialsnickerier till byggentreprenörer.

Medarbetare

Det är vi som är Stockholms Byggprodukter

Svartvit bild på Mattias

Mattias Bergljung

När vi startade Stockholms Byggprodukter 2006 ville vi erbjuda något som byggvaruhusen inte kunde – en ambitiös helhetslösning för bygginredning, med specialistkunskaper i både material och snickerier. Vi har inte sänkt våra ambitioner sedan dess.

Själv ser jag det som en hederssak att ha en djup materialkännedom. Därför är jag själv ofta med och monterar. Det finns inte många material i branschen som jag inte haft i mina händer.

I framtiden tror jag att kostnadsjakten kommer att tvinga fram ett ökat samspel mellan alla aktörer i en byggentreprenad redan tidigt i processen. Där tror jag att vi kan bidra med mycket kunskaper med vår unika materialkännedom.

070-741 01 44 mattias.bergljung@s-b-p.se
Svartvit bild på Gabriella

Gabriella Donaldson

Jag har jobbat i byggvarubranschen i snart 20 år. På SBP har jag varit sedan 2015.

Precis som mina kollegor på SBP har jag ”alla” branschkurser inom ritningar och mängder av materialkurser hos våra leverantörer. Det tillsammans med min erfarenhet från byggvaruhus gör att jag har blivit lite av en expert på snickeriprodukter. Det är faktiskt ganska ovanligt att jag inte känner till de bästa snickeriprodukterna vid en förfrågan.

Jag brinner lite extra för att göra mina kunder nöjda. Det är något som sitter i mitt DNA efter att ha jobbat i bygghandelsbutiker och mött kunder ansikte mot ansikte varje dag i många år.

070-770 39 12 gabriella.donaldson@s-b-p.se
Svartvit bild på Gustaf

Gustaf Edlund

Innan jag började på SBP 2014, var jag verksam både inom golv- och fönsterbranschen och det har jag stor nytta av idag. Även om jag gör det mesta på SBP är jag lite specialist på fönster, golv och dörrar.

De senaste tio åren har det hänt mycket inom materialen kring dörrar och fönster. Säkerhetsdörrar är på väg att bli standard och aluminiumbeklädda fönster blir vanligare.

För oss på SBP tror jag att logistik kring leveranser är något det kommer att ställas ännu högre krav på från våra kunder. Här känner jag att vi är väl förberedda med vår produktkännedom och framför allt vårt stora leverantörsnätverk.

070-777 62 97 gustaf.edlund@s-b-p.se
Offert Telefon